TILTAKOZÁS !

A SZENT KORONA TÁRSASÁG országos elnöksége és tagsága mélységes felháborodását és TILTAKOZÁSÁT fejezi ki a Magyarok SZENT ereklyéjének, KORONÁNKNAK, ismételt meggyalázása és lejáratása ellen!

 

Az Osztrákok ízléstelen provokációja után, immáron hazánkban is felütötte fejét az úgynevezett "világpolgárok"/hazátlanok/,   liberális csőcselék esztelen tombolása, a MAGYAR értékek, történelmünk és keresztény, keresztyén egyházakkal szembeni értelmetlen gyalázkodása. Utalunk arra, hogy a  diszkriminált fotókon látható énekes, "sztárnak"(???) nevezett Bay Alex fején a magyarok SZENT KORONÁJA van, továbbá égi édesanyánk SZŰZ MÁRIA, vicces képpé formázása, képi  meggyalázása és a SZENT KERESZTNEK távirányítóként való  megjelenítése is mélyen sérti a tisztességes magyar identitású hívő embereket.

 

Felszólítjuk a kormányzatot hogy a MAGYARSÁG ellen elkövetett provokációkkal szemben is olyan szigorral lépjen fel, mint azt a kisebbség esetében megteszi! Teljes egyetértéssel csatlakozunk a SZENT LÁSZLÓ lovagrend  Kormányzójának a Főügyészhez benyújtott "ismeretlen" tettes elleni FELJELENTÉSÉHEZ!!!!!!!!

 

ISTEN ÁLD MEG A MAGYART!

lovag vitéz Vass József

Fénykép0217.jpg

 

Fénykép0218.jpg

 

Fénykép0219.jpg

 

Fénykép0220.jpg

 

Fénykép0221.jpg